Hannu ilmoittautui in

Kokouksesta myös etäyhteys haluaville.

Hannu

Laitan tämän viestin Mattilan Hannun toimesta. Huomiselle lauantaille ei ole hiihtomajan pitäjää. Jos talkoovuoro käy sinulle, ota pikaisesti yhteys Hannuun hannu(piste)mattila(miuku)espoonakilles(piste)fi tai puh. 040 778 4159
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hyvä Akilleksen suunnistusväki

Helmikuun ensimmäinen päivä antoi ainakin kahdenkymmenen sentin lumipeitteen tänne etelärannikollekin. Viidentoista päivän sääennuste lupaa jatkuvaa pikku pakkasta, ja pieni lisälumentulokin on mahdollista. Hyvässä lykyssä ehditään Espoon Keskuspuistossakin nauttia vielä parin kuukauden hiihtokaudesta. Siispä avataan Akilleksen maja hiihtäjien iloksi lauantaina 10.2.2018.

Valmistaudutaan nopeasti majakahvilan pitoon. Palvellaan kiitollista asiakaskuntaa ja ansaitaan talkootyöllä varoja seuratoimintaan.

Majakahvilaa pidetään hiihtokelien vallitessa lauantaisin ja sunnuntaisin ajalla 10.2. - 1.4., Etelä-Suomen koululaisten hiihtolomaviikon arkipäivinä sekä pääsiäispyhinä 30.3. ja 2.4.

Yhden päivän hoitaa kaksi henkilöä, toinen aamuvuorossa klo 10:00 - 15:00, toinen iltavuorossa klo 12:00 - 17:30. Aamu- ja iltavuorolainen ovat siis yhdessä paikalla kiireisimmät tunnit. Hiihtolomaviikon arkipäivinä 19 - 23.2. majanpito on koko päivän yhden henkilön harteilla.

Tehtävät on selostettu Akilleksen nettisivuilta kohdassa "Puuhapaja" - "Majaohje". Lisäksi ensikertalaiset opastetaan paikan päällä työn alkuun.

Majavuorolistan laatimiseksi pyydän jäsenistöltä vastauksia seuraaviin kysymyksiin.

Vastaa niin että vuorolistan laatijalle jää mahdollisimman paljon liikkumavaraa. Vain sillä lailla löytyy jokaiseen vuoroon tekijä. Vastaa siinäkin tapauksessa, että vastaus ensimmäiseen kysymykseen on 0.

Kysymykset :
1. Oletko valmis ottamaan 0, 1 vai 2 vuoroa ?
2. Minulle sopivat ajanjaksot (vastaa tyyliin "17.2. - 4.3. ja 30.3. - 2.4.").
3. Sopiiko joku hiihtolomaviikon päivä ma 19.2., ti 20.2., ke 21.2., to 22.2. tai pe 23.2.
4. Sopiiko pe 30.3. (pitkäperjantai), maanantai 2.4 (2.pääsisäispäivä).
5. Muuta huomioonotettavaa , esim. "vain iltavuorot sopivat", "vain sunnuntait sopivat" , "samana päivänä kuin N.N." yms.

Ole ystävällinen, yritä vastata jo perjantaihin 9.2. mennessä. Samassa viestissä voit vastata useammankin perheenjäsenen puolesta.

Terveisin Hannu Mattila (hiihtomajatoiminnan vastaava, puh. 040 778 4159)

Jani ilmoittautui in

A

Salla ilmoittautui in

B

Hannu ilmoittautui in

Juniorit ovat ilmoittautuneet omaan nimenhuutoon ( 5 kpl 10.1. )

Ulla

Hei, eilen oli tullut Irmaan juuri tälle viikonlopulle hiihtosuunnistuskisat 2 pv Joutsenossa. Jos kisat pidetään eli lunta riittää (päätös tulee 7.1), niin silloin valitettavasti kisat menevät leirin edelle ja en ole silloin tulossa leirille. Ulla

Tiina

Terve, aikataulu ei sovikaan tällä kertaa, joudun valitattavasti perumaan (ilmoittautumistietoa ei voinut enää muuttaa). Kiitos järjestäjille!